0
Winkelwagen
€ 0,00
Meer informatie /

Weegschaal voor koeltechniek

Weegschaal voor koeltechniek


De weegschaal voor koeltechniek moet om twee redenen nauwkeurig zijn. Het is niet alleen belangrijk om de juiste hoeveelheid koudemiddel in de koelinstallatie in te brengen, zodat deze optimaal functioneert. Het is ook belangrijk voor het logboek waarin het verbruik van koudemiddelen volgens de wet bijgehouden moet worden. Een weegverschil ontstaat al snel, dus hoe nauwkeuriger de weegschaal voor koeltechniek is, hoe minder extra handelingen verricht moet worden om de administratie in orde te krijgen.

Nauwkeurigheid op de eerste plaats
Nauwkeurigheid is daarmee de belangrijkste eigenschap voor een weegschaal voor koeltechniek. Bij KTC vindt u dan ook de accurate weegschalen van het Amerikaanse merk Mastercool, die tot op 5 gram nauwkeurig afwegen. Door de eenvoudige bediening neemt de kans op een weegfout nog verder af. De geavanceerdere modellen kunnen vooraf geprogrammeerd worden, zodat de accuratesse nog verder toeneemt.

Weegschaal voor koeltechniek met geavanceerde opties
Niet alleen kunt u de weegschaal voor koeltechniek van Mastercool van te voren programmeren, tijdens het wegen gaat er een alarm af als de juiste hoeveelheid bijna is bereikt. Op die manier heeft u genoeg tijd om de toevoer van het koudemiddel af te sluiten. Andere geavanceerde opties van een weegschaal voor koeltechniek van KTC zijn bijvoorbeeld het vastleggen van vulprogramma's, pauzefunctie en tankinhoud programmering. Met de repeat functie kunt u met een druk op de knop een eerder opgeslagen vulprogramma oproepen en precies dezelfde hoeveelheid koudemiddel opnieuw afwegen. Met de programmering van de tankinhoud kunt u op elk moment nagaan hoeveel koudemiddel er nog in de tank zit.

Optimale weegschaal voor koeltechniek
De deskundige adviseurs van KTC hebben jarenlange ervaring in de HVAC branche en kunnen u helpen bij het uitzoeken van de weegschaal voor koeltechniek die optimaal is voor een bepaalde toepassing. Zij helpen u graag bij al uw vraagstukken op het gebied van koeltechniek, of het nu gaat om een passende weegschaal voor koeltechniek, vacuümpomp voor koeltechniek, lekzoekers voor koeltechniek of maatoplossingen. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak naar 033 888 6799 of 06 5088 1549. U kunt ook een mail sturen naar info@ktc-nederland.com.
KTC

Haarlerberg 12
3825CD Amersfoort
Nederland

T      +31 (0)338886799
M    +31 (0)650881549
E     info@ktc-nederland.com
B     NL862799867B01
C     83264493

Voordelen van KTC

  • Jarenlange ervaring
  • Technische oplossingen
  • Betaalbaar voor elke ondernemer
  • Heldere afspraken en persoonlijke service
  • Flexibiliteit en service voor diverse merken

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
-->
© 2021 KTC Nederland