0
Winkelwagen
€ 0,00

In de aanpak voor het regelen van thermische systemen is het cruciaal om inefficiënties en verspilling in alle sectoren, inclusief veldelementen, te elimineren. Zeer vaak behoeven de regelkleppen geen nauwe afsluiting, gelet op het afval dat is geassocieerd met onbeduidende lekkage. In feite kan echter ogenschijnlijk onbeduidende lekkage van 0,03% van de maximale stroomsnelheid in combinatie met de levensduur van de klep, honderden kubieke meter water bereiken die zonder enig nut wordt verwarmd of gekoeld, hetgeen leidt tot verspilling van energie en natuurlijke hulpbronnen.

CONTROLLI heeft nu de 2FGB..L / 3FGB..L-kleppen ontwikkeld, waarbij de behuizing en het afsluitmechanisme volledig opnieuw zijn ontworpen om geen lekkage meer te hebben zonder de maximale klepstromingskarakteristieken in gevaar te brengen.

2-weg-3-wegklep (leverbaar van DN65 tot DN150) met gietijzeren behuizing, bronzen plug en zachte zittingen voor lekdichte afsluiting. 2-3FGB..L serie kleppen worden gebruikt voor het regelen van vloeistoffen behorend tot groep 2 (water, oververhit water, stoom) overeenkomstig artikel 13 van Richtlijn 2014/68 / UE (PED) in klimaatregelings-, thermoventilatie- en verwarmingsinstallaties en in industriële processen; daarom kunnen ze niet als veiligheidsventielen worden gebruikt. Ze bestaan uit een tweeweg eenvoudig te monteren klepventielhuis voor een elektrische bidirectionele actuator MVH of MVE.

 

    14-05-2018 00:00

KTC

Haarlerberg 12
3825CD Amersfoort
The Netherlands

Tel: +31 (0)33-888 6799
Gsm: +31 (0)65-088 1549
Email: info@ktc-nederland.com

Over ons

KTC (Karsten Technical Components) levert technische oplossingen voor de HVAC- en koeltechnische markt en beschikt over een jarenlange ervaring. KTC staat voor flexibiliteit en service voor diverse merken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 KTC Nederland