0
Winkelwagen
€ 0,00
Meer informatie /

Vacuümpomp voor koeltechniek

Vacuümpomp voor koeltechniek


Bij installatie en onderhoud van een koelinstallatie, zoals een airconditioningsysteem, is het van cruciaal belang om te zorgen dat er alleen stoffen in de installatie achterblijven die bijdragen aan de koeling. Met een vacuümpomp voor koeltechniek zorgt u ervoor dat lucht, vocht en ander niet-condenseerbare dampen uit de installatie gepompt worden, zodat deze optimaal kan functioneren.

Hoogwaardige vacuümpomp voor koeltechniek

Door een vacuüm te creëren, kan een vacuümpomp voor koeltechniek efficiënt en vooral effectief zorgen dat de koelinstallatie vrij is van stoffen die niet bijdragen aan het koelproces. Dit zorgt niet alleen voor een efficiënt werkende installatie, maar voorkomt ook dat gassen of water chemische reacties aangaan binnen het apparaat. Met een hoogwaardige vacuümpomp voor koeltechniek die een installatie echt leegpompt, voorkomt u dus ook corrosie, oxidatie en andere vormen van slijtage. Dit verhoogt zowel de efficiëntie als de levensduur van de koelinstallatie.

Eigenschappen vacuümpomp voor koeltechniek

Bij KTC is elke vacuümpomp voor koeltechniek een hoogwaardig gereedschap van het Amerikaanse topmerk Mastercool. Deze fabrikant biedt een complete lijn vanaf voordelige instapmodellen tot en met geavanceerde heavy duty apparaten die de grootste koelinstallaties aankunnen. Wat dacht u van een vacuümpomp voor koeltechniek met een vacuümbereik van maar liefst 15 micron die tot wel 238 liter per minuut wegpompt. Met zo'n apparaat wordt het vacumeren een fluitje van een cent!

Vacuümpomp voor koeltechniek bij KTC

Als professional gaat u voor klimaattechnische oplossingen naar KTC, of het nu gaat om een vacuümpomp voor koeltechniek of totaaloplossingen op maat. Al jarenlang realiseert KTC de beste resultaten voor fabrikanten, groothandels en installatieprofessionals in de woning- en utiliteitsbouw. Bent u dus op zoek naar de beste vacuümpomp voor koeltechniek of een ander hoogwaardig en geavanceerd gereedschap zoals lekzoekers voor koeltechniek of een weegschaal voor koeltechniek? Bel dan naar 033 888 6799 of 06 5088 1549. U kunt ook een mail sturen naar info@ktc-nederland.com. Onze medewerkers staan voor u klaar.
KTC

Haarlerberg 12
3825CD Amersfoort
Nederland

T      +31 (0)338886799
M    +31 (0)650881549
E     info@ktc-nederland.com
B     NL862799867B01
C     83264493

Voordelen van KTC

  • Jarenlange ervaring
  • Technische oplossingen
  • Betaalbaar voor elke ondernemer
  • Heldere afspraken en persoonlijke service
  • Flexibiliteit en service voor diverse merken

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
-->
© 2021 KTC Nederland