0
Winkelwagen
€ 0,00
Meer informatie /

Rookgasmeter

Rookgasmeter 


Een goed gekalibreerde en onderhouden rookgasmeter is een cruciaal instrument voor elke installateur en service monteur. Installatiebedrijven zijn immers wettelijk aansprakelijk voor ongelukken met de installaties die ze monteren en onderhouden. Met een betrouwbare rookgasmeter worden gevaarlijke stoffen in de lucht onmiddellijk opgespoord en kan de oorzaak meteen verholpen worden. Dit is de beste manier om te voorkomen dat er jaarlijks een aantal mensen sterft aan een koolmonoxidevergiftiging.

Professionele rookgasmeter

Bij KTC kunt u uw ideale rookgasmeter kiezen uit een lijn van professionele rookgasmeters van het merk Brigon. Al deze meters voldoen aan alle wettelijke normen en bieden een hoge kwaliteit tegen een schappelijke prijs. Ze zijn voorzien van een longlife koolmonoxide (CO) sensor, geïntegreerd condensaatfilter en uitneembare condensbak. U kunt kiezen voor een van de voordelige instapmodellen, maar ook voor een geavanceerde rookgasmeter die uitgerust is met extra opties, zoals geheugen, bluetooth en printmogelijkheden. Of het nou gaat om (onverdund) CO, kooldioxide, een O2-berekening, lambda, temperatuur van uitlaatgas of van de lucht, rookgas verlies of efficiency, met de rookgasmeters van Brigon weet u precies hoe de installatie ervoor staat.

Voordelig onderhoudspakket

Om ongelukken met installaties te voorkomen, is een nauwkeurige meting van de rookgassen belangrijk. Niet voor niets moet de rookgasmeter elk jaar onderhouden, gekalibreerd en gecertificeerd worden. Om u als installatieprofessional het beste te bedienen, biedt KTC in samenwerking met Brigon speciale en voordelige onderhoudspakketten waardoor u precies weet wat u elk jaar kwijt bent aan het onderhoud.

Tiptop rookgasmeter bij KTC

Uw rookgasmeter wordt jaarlijks geïnspecteerd, gereinigd en de delen die kunnen slijten, zoals sensoren en batterijen, worden vervangen door de leverancier zelf. Deze kent de specifieke rookgasmeter immers beter dan ieder ander. Als het toestel dan weer tiptop in orde is, krijgt u meteen de hercertificering. Uw rookgasmeter is weer helemaal klaar voor een nieuw jaar betrouwbaar meten. Bij KTC kunt u terecht voor een professionele, nauwkeurige en betrouwbare topkwaliteit rookgasmeter van Brigon. Heeft u nog vragen b.v. over lekzoekers voor koeltechniek of wilt u een bestelling doen? Bel 033 888 6799 / 06 5088 1549 of mail naar info@ktc-nederland.com.
KTC

Haarlerberg 12
3825CD Amersfoort
Nederland

T      +31 (0)338886799
M    +31 (0)650881549
E     info@ktc-nederland.com
B     NL862799867B01
C     83264493

Voordelen van KTC

  • Jarenlange ervaring
  • Technische oplossingen
  • Betaalbaar voor elke ondernemer
  • Heldere afspraken en persoonlijke service
  • Flexibiliteit en service voor diverse merken

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
-->
© 2021 KTC Nederland