0
Winkelwagen
€ 0,00
Meer informatie /

Revolutionaire designthermostaten

Er heeft de afgelopen jaren een revolutie plaatsgevonden op het gebied van thermostaten. De designthermostaten van tegenwoordig hebben zoveel meer functionaliteiten dan een tiental jaren geleden. Als professional in de installatiebranche wilt u dat uw klanten het best passende product krijgen. Daarom heeft KTC een voorselectie gemaakt uit designthermostaten van innovatieve en betrouwbare fabrikanten, zodat u een zeer uitgebreide keuze hebt.

Hedendaagse designthermostaten

Niet alleen heeft u een ruime keuze uit oogstrelende designthermostaten, maar ook uit zeer verschillende bedieningsopties en technische mogelijkheden. Zo zijn er eenvoudige slimline thermostaten, die met de hand bediend worden, maar ook geavanceerde programmeerbare designthermostaten, die zelfs vanaf de andere kant van de wereld met smartphone of computer bediend kunnen worden. In de meest recente modellen kunnen niet alleen voor elke kamer verwarmingsprogramma’s voorgeprogrammeerd worden, maar ook kan elk lid van de huishouding of elke gebruiker zijn persoonlijke voorkeuren invoeren. Met sensoren wordt zelfs geregistreerd of er iemand aanwezig is. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Energiebesparend en aangenaam binnenklimaat

De hedendaagse designthermostaten zijn een typisch voorbeeld van de huidige trend waarbij er veel aandacht is voor energiezuinige producten en een aangenaam binnenklimaat dat steeds verder gepersonaliseerd wordt. Doordat de designthermostaten zeer nauwkeurig geprogrammeerd worden, staat de verwarming nooit langer aan dan nodig is. Dat scheelt enorm in de stookkosten. Deze 'slimme thermostaten' maken onderdeel uit van de domotica-trend, waarmee in woningen en utiliteitsbouw steeds slimmer op de behoeftes en wensen van bewoners en gebruikers geanticipeerd wordt.

Het beste in designthermostaten

Om de keuze voor u als professional overzichtelijk te maken, heeft KTC een voorselectie gemaakt en zo een zeer compleet assortiment van designthermostaten samengesteld van gerenommeerde merken als Eberle, Stuhl en Heatmiser. Zo bent u verzekerd van hoogwaardige designthermostaten die makkelijk te bedienen zijn en tegelijkertijd alle opties hebben, die uw klanten wensen. Voor de beste designthermostaten, radiatoraansluitsets of het berekenen van uw verwarmingskosten, gaat u dus naar KTC. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord op telefoonnummer 033 888 6799 of 06 5088 1549 en via de mail: info@ktc-nederland.com.
KTC

Haarlerberg 12
3825CD Amersfoort
Nederland

T      +31 (0)33-888 6799
M    +31 (0)65-088 1549
E     info@ktc-nederland.com

Over ons

KTC (Karsten Technical Components) levert technische oplossingen voor de HVAC- en koeltechnische markt en beschikt over een jarenlange ervaring. KTC staat voor flexibiliteit en service voor diverse merken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 KTC Nederland