0
Winkelwagen
€ 0,00

Privacyverklaring KTC 


Als je gebruik maakt van onze diensten of van onze website, dan verwerken wij jouw bedrijfs- en persoonsgegevens. Dit kunnen gegevens zijn die je zelf verstrekt zoals je bedrijfsnaam, voor- en achternaam, adresgegevens, e-mailadres, betaalgegevens en telefoonnummer, maar ook gegevens die je wellicht onbewust achterlaat zoals je IPadres.  
 
Wij verwerken je gegevens voor de volgende doelen:  
  • Voor het leveren van onze diensten.
  • Voor het leveren van ondersteuning.
  • Voor het afhandelen van jouw betaling.
  • Voor het verzenden van onze nieuwsbrief.  

Wij bewaren je gegevens niet langer dan nodig is om bovenstaande doelen te realiseren. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).  

Delen met anderen 


Wij respecteren je privacy en zorgen er voor dat de bedrijfs- en persoonlijke gegevens die wij verwerken vertrouwelijk worden behandeld. Wij zullen deze gegevens niet aan derden verstrekken tenzij dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst, het leveren van ondersteuning of om te voldoen aan een wettelijke verplichting of gerechtelijk bevel. 
 

Websites van derden 


Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze dienst zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken. 

Nieuwsbrief 


Wij sturen je alleen nieuwsbrieven als je jezelf hiervoor aangemeld hebt of als je een gebruiker van onze diensten bent. Vraag je via de e-mail slechts informatie bij ons op, dan gebruiken wij jouw gegevens uiteraard niet om een nieuwsbrief naar je te versturen. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je jezelf kunt afmelden. 
 

Cookies 


Wij gebruiken alleen technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het bezoeken van onze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van onze website en voor jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.  
 
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers KTC gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, wij verplichten hen jouw IPadressen deels te anonimiseren en wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten.  
 
Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Let wel op dat sommige diensten minder of zelfs helemaal niet meer kunnen werken als je het opslaan van cookies uitschakelt. Tot slot kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.  

Inzage, wijzigen, beperken, overdragen en verwijderen van uw gegevens 
Je hebt onder andere het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, te verwijderen of over te dragen. Heb je andere vragen of opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@ktcnederland.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Dit ter bescherming van je privacy. 
 

Beveiliging 


Wij nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@ktc-nederland.com. 
 

Wijzigingen 


Wij behouden ons het recht voor om deze Privacyverklaring te wijzigen. Wij raden je dan ook aan om deze pagina regelmatig te raadplegen zodat je altijd op de hoogte 
bent van de meest recente versie. Deze Privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd in mei 2018.  
 

Autoriteit Persoonsgegevens 


Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Amersfoort 20-5-2018 

KTC

Haarlerberg 12
3825CD Amersfoort
Nederland

T      +31 (0)33-888 6799
M    +31 (0)65-088 1549
E     info@ktc-nederland.com

Over ons

KTC (Karsten Technical Components) levert technische oplossingen voor de HVAC- en koeltechnische markt en beschikt over een jarenlange ervaring. KTC staat voor flexibiliteit en service voor diverse merken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief




Aanmelden
© 2019 KTC Nederland