0
Winkelwagen
€ 0,00
Meer informatie /

Lekzoekers voor koeltechniek

Lekzoekers voor koeltechniek


Een lekkende koelinstallatie is een potentieel gevaar voor mens en omgeving, omdat sommige koudemiddelen uiterst brandbaar of schadelijk voor de gezondheid zijn. Lekzoekers voor koeltechniek zijn essentieel in het opsporen van weglekkende koudemiddelen. De wet schrijft voor dat een lekkende koelinstallatie buiten bedrijf moet worden gesteld tot deze gerepareerd is. Het is dus ook voor de productiviteit beter als lekken zo vroeg mogelijk opgespoord en verholpen worden.

Tijdbesparende lekzoekers voor koeltechniek

Industriële koelinstallaties moeten regelmatig, soms zelfs dagelijks, nagekeken worden. Om te zorgen dat processen zo efficiënt mogelijk blijven verlopen moet de detectie van een lek dus snel, makkelijk en toch accuraat uitgevoerd worden. Daarom biedt KTC zeer efficiënte lekzoekers voor koeltechniek, die bijvoorbeeld de kleinste lekken van minder dan 3 gram (0,1 oz) per jaar kunnen opsporen en vals alarm elimineren. Doordat ze bovendien uitermate eenvoudig te bedienen zijn, is de inspectie razendsnel uit te voeren.

Diverse modellen lekzoekers voor koeltechniek

KTC voert een lijn van topkwaliteit elektronische en UV lekzoekers voor koeltechniek van het Amerikaanse merk Mastercool. Dit zijn precisie-instrumenten die voorzien zijn van state of the art micro technologie en die alle koudemiddelen aankunnen. Met gepatenteerde technologie hebben deze lekzoekers voor koeltechniek zelfs tot 15 niveaus van detectie, zodat u zowel de kleinste als de zwaarste lekken snel en precies kunt opsporen. Met een speciale flexibele sonde kunt u zelfs de meest krappe ruimtes bereiken.

Lekzoekers voor koeltechniek bij KTC

Of u nu kiest voor universele lekzoekers voor koeltechniek of een van de modellen die specifiek ontworpen zijn voor de detectie van chloorfluoride koolwaterstof mengsels of gehalogeneerde koudemiddelen, u bent bij KTC verzekerd van state of the art lekzoekers voor koeltechniek die voldoen aan de wettelijke normen en deze zelfs overtreffen. Bij KTC helpen we u graag te zoeken naar wat voor u de meest optimale lekzoekers voor koeltechniek zijn. Vraag ook naar onze andere producten zoals een vacuümpomp of weegschaal voor koeltechniek. U kunt gerust bellen of mailen voor een vrijblijvende afspraak naar 033 888 6799 / 06 5088 1549 of info@ktc-nederland.com.




KTC

Haarlerberg 12
3825CD Amersfoort
Nederland

T      +31 (0)338886799
M    +31 (0)650881549
E     info@ktc-nederland.com
B     NL862799867B01
C     83264493

Voordelen van KTC

  • Jarenlange ervaring
  • Technische oplossingen
  • Betaalbaar voor elke ondernemer
  • Heldere afspraken en persoonlijke service
  • Flexibiliteit en service voor diverse merken

Inschrijven voor de nieuwsbrief




Aanmelden
-->
© 2021 KTC Nederland