0
Winkelwagen
€ 0,00
Test- en meetinstrumenten / Luchtsnelheid /

Extech SDL350 Luchtsnelheid/volume, temperatuur, logger

Extech SDL350 Luchtsnelheid/volume, temperatuur, logger
Extech SDL350 Luchtsnelheid/volume, temperatuur, logger

Deze meter is een luchtsnelheid / luchtvolume / temperatuur meter/datalogger voor het meten en registreren van de luchtsnelheid, luchtvolume en temperatuur. Dit instrument is uitgevoerd met een int...

 

Deze meter is een luchtsnelheid / luchtvolume / temperatuur meter/datalogger voor het meten en registreren van de luchtsnelheid, luchtvolume en temperatuur. Dit instrument is uitgevoerd met een interne temperatuursensor en externe telescopische hittedraad sensor, geschikt voor het meten van lage luchtsnelheden (0,2 tot 25m/s). Weergave van de luchtsnelheid in vijf verschillende eenheden: m/s, km/h, ft/min., MPH en knopen. Via de thermokoppel (K, J) aansluiting is het mogelijk om hoge temperatuurwaarden te meten.
 
Het interne geheugen in combinatie met de meegeleverde SD-kaart (2Gb) geeft de mogelijkheid tot het continu registreren van de meetwaarden. De meetwaarden worden weergegeven via het grote verlichte LCD-display en zijn eenvoudig te exporteren naar een EXCEL-bestand met datum/tijd vermelding zodat ze verder geanalyseerd kunnen worden op een PC. 
 
Leveringsomvang 
De luchtsnelheidsmeter/datalogger wordt compleet geleverd met 3 jaar garantie, 6 x AA-batterijen, voedingsadapter en telescopische hittedraad sensor.

 

KTC

Haarlerberg 12
3825CD Amersfoort
Nederland

T      +31 (0)33-888 6799
M    +31 (0)6 5088 1549
E     info@ktc-nederland.com
B     NL001351135B69

Voordelen van KTC

  • Jaren lange ervaring
  • Technische oplossingen
  • Betaalbaar voor elke ondernemer
  • Heldere afspraken en persoonlijke service
  • Flexibiliteit en service voor diverse merken

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2020 KTC Nederland