0
Winkelwagen
€ 0,00
Meer informatie /

Erie PopTop

Erie PopTop: in een handomdraai gemotoriseerde hydraulische kleppen


Eenvoudige installatie is een van de belangrijkste voordelen van de Erie PopTop gemotoriseerde hydraulische kleppen. De actuator is handig te plaatsen of te verwijderen. Simpeler kan het niet. Bovendien is de Erie PopTop toe te passen in een grote verscheidenheid aan verwarmings- en koelingsinstallaties. KTC kan u adviseren welke Erie PopTop componenten het meest geschikt zijn voor uw klimaatsystemen. Bij ons kunt u als vakman terecht voor deskundig advies.

Gebruikersgemak en langdurige betrouwbaarheid van de Erie PopTop

Zodra de klep in het systeem geïnstalleerd is, kan de actuator in een handomdraai vastgezet worden. Een druk op de knop en plaatsen of weghalen, meer is er niet nodig om de Erie PopTop actuator te koppelen aan of juist los te koppelen van de klep. Dit klusje kunt u zelfs met één hand af. Koppelingen of kalibratie zijn niet meer nodig. De Erie PopTop staat niet alleen voor gebruikersgemak, maar ook voor langdurige betrouwbaarheid. De Erie PopTop is vervaardigd van robuust messing gesmeed van 300 PSIG. Door het hysterese synchroon motorontwerp heeft de Erie PopTop een zeer lange levensduur en de klep overtreft zelfs de ANSI IV-standaard voor close-off.

Kenmerken van de Erie PopTop

De Erie PopTop is zowel verkrijgbaar in 2-weg als 3-weg uitvoering en van 1/2” tot 1-1/4”. De actuatoren zijn beschikbaar met directe en gekoppelde aandrijving met de rotatie met de klok mee of tegen de klok in. Veerteruggang of motor aangedreven, open en gesloten, 2-draads of 3-draads besturing, met of zonder eindschakelaar voor 24 en 230V, het is allemaal mogelijk. De kleppen zijn geschikt voor gekoeld water, heet water en stoom en hebben een geleidingsvermogen van 1.0 tot 8.0 Kvs. Kortom: de Erie PopTop is geschikt voor zeer veel toepassingen.

Erie PopTop bij KTC

Als vakman kunt u terecht bij de deskundige adviseurs van KTC voor zowel hoogwaardige componenten voor klimaatinstallaties als over totaaloplossingen in de klimaattechniek. De Erie PopTop maakt deel uit van een gespecialiseerd assortiment innovatieve producten, zoals HVAC componenten, actuatoren en designthermostaten. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en wij geven u graag meer informatie over de Erie PopTop en andere klimaatoplossingen. U hoeft alleen maar te bellen naar 033 - 888 6799 / 06 50881549 of te mailen naar info@ktc-nederland.com.
KTC

Haarlerberg 12
3825CD Amersfoort
Nederland

T      +31 (0)338886799
M    +31 (0)650881549
E     info@ktc-nederland.com
B     NL862799867B01
C     83264493

Voordelen van KTC

  • Jarenlange ervaring
  • Technische oplossingen
  • Betaalbaar voor elke ondernemer
  • Heldere afspraken en persoonlijke service
  • Flexibiliteit en service voor diverse merken

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
-->
© 2021 KTC Nederland